پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ شهریور ۱۳۹۴، ۱۴:۳۵

واکنش وزیر بهداشت به سلامت روغن های خوراکی وارداتی

واکنش وزیر بهداشت به سلامت روغن های خوراکی وارداتی

وزیر بهداشت، در واکنش به سلامت روغن‌های خوراکی که از مبادی رسمی وارد کشور می شوند، اظهارداشت: مصرف این روغن ها هیچ مشکلی ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید حسن هاشمی در حاشیه بیست‌ و هفتمین گردهمایی فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد که در سالن همایش‌های صدا‌وسیما برگزار شد، افزود: در زمینه‌ دانه‌های روغنی، مسئولیت با وزارت جهاد کشاورزی است و اظهارنظر نمی‌کنیم، اما در مورد روغن باید گفت هرآنچه که از مبادی رسمی به کشور وارد می‌شود قابل استفاده هستند و مشکلی ندارند.

وی ادامه داد: آنچه که درباره‌ روغن گفته شده، در زمینه زیاده‌روی استفاده از روغن و دیگر مواد غذایی مانند شکر، قند، نمک و...، است.

هاشمی گفت: افرادی که توصیه های وزارت بهداشت را جدی نمی گیرند، به بیماری‌ها و عارضه‌های مانند فشار خون، سکته‌های قبلی و مغزی، بیماری قند، کورشدن چشم و از کار افتادن کلیه مبتلا می‌شوند و این تنها به زیاده‌روی در مصرف این مواد غذایی بازمی‌گردد و چیز دیگری در این زمینه صحت ندارد.

همچنین وزیر بهداشت در بیست‌ و هفتمین گردهمایی فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد در سالن همایش‌های صدا‌وسیما، گفت: دولت در شرایط کنونی از نظر اقتصادی در وضعیت سختی قرار دارد و در عین حال موفقیت‌های ارزشمندی به دست آورده که به تعبیر رهبر معظم انقلاب آرامش به وجود آمده در جامعه یکی از همین موفقیت‌ها بوده است.

هاشمی افزود: موفقیت دولت در مسئله‌ هسته‌ای و توافقات هسته‌ای نبایستی به ویژه در آستانه انتخابات باعث دو دستگی شود و باید از این مسئله پرهیز کنیم که نه از آن پشیمان شویم نه اینکه تصور کنیم اتفاق خاصی افتاده است تا مردم انتظار بی‌جا از دولت و مسوولان پیدا کنند بلکه باید از فرصت‌های به وجود آمده استفاده کنیم تا با عقلانیت و امکاناتی که داریم در جهت از بین بردن فقر و ایجاد آرامش نسبی جامعه تلاش کنیم.

وی گفت: در وزارت بهداشت پس از تلاش‌های بسیار و با کمک وزیر نفت توانستیم مقالات الکترونیک را که در بیش از ۵۰۰ مرکز تحقیقاتی مورد استفاده قرار می‌گرفت به خارج از کشور بفرستیم تا مشکلی در این زمینه به وجود نیاید و این همان محدودیت‌هایی است که هنوز دولت برای انتقال پول و ارز با آن مواجه است.

کد خبر 2917977

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha